Előfizetői tartalom

Az orvosi műszerek piacán terjeszkedik a Riverside

Portfolio
25. felvásárlását hajtotta végre ebben az évben a Riverside, az egyik legnagyobb private equity cég. A most megvásárolt vállalat az izraeli Novamed, mely mikrobiológiai kutatásokhoz szükséges kutatásokat végez, melyet a Riverside a 2005 óta tulajdonában lévő, magyar székhelyű Diatron csoporttal szoros együttműködésben folytatja tevékenységét.

A Riverside 2005-ben vásárolta meg a magyar székhelyű Diatron-t, mely élen jár különböző orvosi és kutatási eszközök előállításában, elsősorban hematológiai területen. Az alapvetően közepes méretű vállalatokra fókuszáló Riverside ezen iparágban növeli kitettségeit, melynek keretében megvásárolta az izraeli székhelyű Novamed céget, melynek profilja illeszkedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés