Előfizetői tartalom

Concorde a Richterről: "Jócskán van emelkedési potenciál"

Portfolio
A Richter által bejelentett mai akvizíció kapcsán 44,400 forintra emelte meg a társaság részvényeire vonatkozó célárfolyamát a Concorde elemzője. Meglátása szerint az akvirálással a társaság további két fontos pozitívumot is rejt magában, egyrészt ismét szép növekedési kilátásokkal kecsegtet, másrészt pedig az esetleges varsói bevezetés is pozitívan hathat figyelembe véve az ottani magasabb értékeltségeket.

"A ma bejelentett 1.34 Mrd dolláros Polpharma akvizíció a harmadik évtől számolt teljes szinergia hatással együtt nagyon vonzó áron történt, valamint az orosz Akrihin 128 m$-os vételi ára is kedvezőnek tűnik. Ezen akvizíciókkal a Richter mindkét piacon a második számú szereplővé válik, ráadásul a lengyel akvizíció kifejezetten eredményjavító hatású. A közvetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés