Előfizetői tartalom

A Cisco és a 3TS kockázati tőke alapot indít Közép-Kelet Európában

Portfolio
A "3TS-Cisco Growth Fund III" az induló technológiai és kommunikációs vállalkozások támogatását célozza A Cisco bejelentette, hogy elindította a közép-kelet-európai technológiai ágazatot megcélzó kockázatitőke-programját (Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna.). A Cisco közvetlen, illetve a regionális kockázatitőke-alapon keresztül közvetett befektetési lehetőségeket keres a régióban újonnan induló technológiai vállalkozásokban.

A 3TS Capital Partners vállalattal együttműködésben létrehozott alap a "Technology in Central and Eastern Europe S.C.A. SICAR" (nem hivatalosan "3TS-Cisco Growth Fund III") nevet viseli. Az alap első körben 30 millió eurós jegyzett tőkével indul, melyben a Cisco a meghatározó befektető. Az alap kezelését és a befektetési lehetőségek felkutatását a 3TS Capital Partners, a közép-kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés