Előfizetői tartalom

Összefogott a Cisco és a 3TS Capital Partners

Portfolio
Összefogott a régiónk egyik legjelentősebb kockázati tőke társasága, a 3TS Capital Partners, valamint a világszerte jól ismert hálózat fejlesztő Cisco Systems. A partnerség oka, hogy a 3TS Capital pénzügyi-, valamint a Cisco szakmai befektetőként egy régiós befektetési alapot hozzon létre, melynek keretében a média és telekommunikációs iparágakban növekedéséből kívánnak profitálni.

A Cisco fő profilja mellet aktívan folytat befektetési tevékenységet is, melyet most szeretne kiterjeszteni a közép-kelet-európai régióban is, míg a 3TS Capital-nak bőven vannak tapasztalatai a piacot illetően, hiszen a cég jelenleg is rendelkezik egy 200 millió euró eszközértékű alappal ugyanebben a régióban. A 3TS Capital Partners deklaráltan preferálja Szlovákiát, Ausztriát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés