Előfizetői tartalom

Akár alacsonyabb áron is elkelhet a BEA Systems

Portfolio
Miután tegnap lejárt az Oracle ajánlata, amit a BEA Systems-re tett, és nem jelentkezett másik ajánlattevő, egyesek szerint elképzelhető, hogy az eredetileg ajánlottnál alacsonyabb áron kelhet el a cég, a BEA Systems vezetőségének tiltakozása ellenére is. Az Oracle több mint két héttel ezelőtt jelentette be, hogy felvásárolná a céget 6.8 milliárd dollárért, az ajánlatot azonban hagyta lejárni a menedzsment, miután túlzottan alacsonynak találta az árat.

Az Oracle akár az ajánlati ár növelése nélkül véghez viheti a BEA Systems akvizícióját. A társaság két héttel ezelőtt jelentette be, hogy felvásárolná riválisát 6.7 milliárd dollárért, a BEA Systems vezetősége azonban túl alacsonynak találta az árat, és bejelentette, hogy legalább 8 milliárd dollárt szeretne kapni a cégért.Kapcsolódó cikkünk2007.10.12 13:25Újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés