Előfizetői tartalom

A második kör még tartogathat meglepetéseket - interjú

Portfolio
A tegnapi napon került sor a Máv Cargo privatizációban még versenyben lévő pályázók második ajánlattételének benyújtására. Mint ismeretes első körben a 12 pályázó közül egy szlovák szakmai befektető ajánlotta a legmagasabb árat, azonban Edward Burkhardt, az amerikai Rail World Inc tulajdonosa - aki szakmai befektetőként képviseli a Mid Europa Partners-szel közösen alkotott Cargo Central Europe konzorciumot - elmondta, hogy véleménye szerint egyes pályázók akár vissza is léphetnek, azaz a második kör még hozhat meglepetéseket.

A portfolio.hu 2007. november 6-án rendezi meg 4. Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke Konferenciáját. Portfolio.hu.:Miért vonzó az önök konzorciuma számára a magyarországi vasúti szállítmányozás? Edward Burkhardt: Magyarország elhelyezkedése rendkívül kedvező a régióban, mivel az ország a Kelet-Nyugat, valamint az Észak-Dél szállítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés