Előfizetői tartalom

2 eurón kelt el az AAA Auto

Portfolio
Mintegy 10%-kal a meghatározott maximum ár alatt, a több brókercég által is jegyzési árként javasolt 2 eurós áron keltek el az AAA Auto részvényei a múlt hét pénteken zárult jegyzési folyamatban. A tranzakciót a társaság közleménye szerint jelentős túljegyzés jellemezte, számszerű adatot azonban nem közöltek. Mindeközben Prágában már megindult a feltételes kereskedés, az árfolyam pedig kevéssel az 55 koronás kibocsátási ár felett, 55.28 koronán tartózkodik.

2 eurón, magyar fizetőeszközben mérve 508 forinton bocsátották ki az AAA Auto részvényeit, mivel az átváltás a K&H Bank szeptember 21-i EUR/HUF deviza I. árfolyamán, 254.21 EUR/HUF árfolyamon számítódik. Ez az árfolyam azonban nem azonos a szeptember 24-i elszámolásnál alkalmazott devizaárfolyammal. “Várakozásainknak megfelelően a befektetők komoly érdeklődést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés