Előfizetői tartalom

Újabb felvásárlást halasztottak el

Portfolio
A First Data tőkeáttételes kivásárlása miatt jelentős költségekkel nézhetnek szembe azok a bankok, amelyek a hitelpiacokon próbálják meg refinanszírozni a cég felvásárlására adott hitelüket az elmúlt hónapokban látott hitelpiaci válság következtében. A KKR 29 milliárd dollárért vásárolná fel a First Data-t, de a tegnapi napon nem tudott megegyezni a kockázati tőketársaság a hitelező bankokkal.

A Firts Data Corp. 29 milliárd dolláros akvizíciója is elhalasztásra került, ugyanis a Kohlberg Kravis Roberts bejelentette, nem tudott megegyezni a befektetési bankokkal az árazásról, illetve arról, hogy a kölcsönök mekkora arányát próbálják majd meg értékesíteni a hitelezők. Az eredeti tervek szerint 14 milliárd dollárnyi hitelt és 8 milliárd dollárnyi magas hozamú kötvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés