Előfizetői tartalom

További beruházásokat tervez a Budapest Bank

Portfolio
A Budapest Bank az első félév során 21%-os növekedést ért el nettó kamatbevételek soron az előző év hasonló időszakához képest, a nettó díj és jutalékbevételek 13%-kal csökkentek, a működési költségek pedig 14%-kal kerültek feljebb, mondta el a mai sajtótájékoztatón a bank vezérigazgatója Mark Arnold. Adózás előtti eredmény soron a bank 2%-os csökkenést, adózás után 8%-os növekedést könyvelhetett el az első félévben a magyar számviteli szabályok szerint elkészített konszolidált eredménykimutatás szerint.

A bank mérlegfőösszege 14%-kal nőtt 708.8 milliárd forintra, a teljes betétállomány pedig 15%-os gyarapodással 588 milliárd forintot ért el. Az első félévben a bank négy új fiókot nyitott, és ahogy a vezérigazgatótól megtudtuk, már 100 értékesítési ponttal rendelkeznek. A tervek szerint év végére az értékesítési hálózat 110 tagúra bővül majd, és további 12 bankfiókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés