Előfizetői tartalom

Jelzáloghitelezőt vesz Buffett - Itt az idő beszállni?

Portfolio
Miközben a hitelpiacok problémái óvatosságra intik a befektetőket, Warren Buffet "alkalmi vételeket" kereső befektetési stratégiájának megfelelő környezetet teremt a részvénypiaci korrekció. Piaci pletykák szerint most a bajba került Countrywide Financial iránt érdeklődik, melynek egyes egységeit felvásárolhatja.

A másodlagos jelzáloghitelezői piacok válsága, amely a hitelpiacokra is átterjedt, kedvező lehetőségeket teremt Warren Buffet számára. Például a napokban jelentette be a Thornburg Mortgage, hogy 20.5 milliárd dollár értékű magas besorolású, jelzálogpiaci kitettséggel rendelkező értékpapírt kénytelen értékesíteni. Az egyik lehetséges vevő a piaci pletykák szerint a Berkshire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés