Előfizetői tartalom

Kártyák már az FHB-nál is

Portfolio
Várhatóan újabb tevékenységi körrel bővíti portfólióját az FHB Bank, ezúttal úgy tűnik a kártya üzletág beindításán a sor, ugyanis a PSZÁF ma közzétett határozatában engedélyezte a cégnek "elektronikus pénz, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszköz" kibocsátását, illetőleg az ezzel kapcsolatos szolgáltatások nyújtását.

Mint ismeretes, a korábban pusztán jelzáloghitelezőként működő hitelintézet már korábban bankcsoporttá alakult és ennek jegyében termékeinek és szolgáltatásainak körét folyamatosan bővíti. A kártyaüzlet felé való elmozdulásról egyelőre részletek nem ismertek, de annyi bizonyos, hogy hazánkban a betéti kártyák piaca már igen telítettnek mondható, miközben a hitelkártya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés