Előfizetői tartalom

Richter akvizíciók az elmúlt 8 évben

Portfolio
A Richter ma bejelentett akvizíciója kapcsán alábbi írásunkban a társaság elmúlt 8 évben végrehajtott felvásárlásait, valamint a vállalat akvizíciós politikáját tekintjük át. Az alábbi listából kitűnik, hogy a német cég megvásárlása a Richter stratégiájának szempontjából pozitívan értékelhető ugyan, de nem tekinthető kiugró jelentőségűnek.

Mint emlékezetes, a Richter vezérigazgatója, Bogsch Erik az elmúlt időszakban több ízben is annak a véleményének adott hangot, mely szerint a Richter nem szalasztott el kihagyhatatlan lehetőségeket az elmúlt időszakban felgyorsult kelet-európai gyógyszeripari konszolidáció során. Mivel a Richter a régióban megfelelő hálózattal rendelkezik, a vezérigazgató szerint csak olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés