Előfizetői tartalom

Jóváhagyta a PSZÁF az ELLA felvásárlását

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte, hogy az ELLA Első Lakáshitel Kereskedelmi Bank Zrt.100%-os közvetlen illetve közvetett tulajdonosává váljon az AXA Holdings (Belgium) SA. A PSZÁF engedélyét követően az ELLA Bank 2007. július 27-én megtartott Közgyűlése jóváhagyta, hogy az AXA Holdings Belgium SA. a Társaság alapszabályába részvényesként bejegyzésre kerüljön és ezzel egyidejűleg az ELLA HOLDINGS S.A törlésre kerüljön.

A Közgyűlés döntött a korábbi tulajdonosok (Royalton Capital Investors) által jelölt és tulajdonosváltás miatt távozó Felügyelő Bizottsági tagok (Michal Vetrovsky, Eftychia Fischer-Iatrou, Georg Festetics, Ivan Vohlmuth, és Nigel Williams) által viselt tisztségek betöltéséről is. A Közgyűlés a korábbi Felügyelő Bizottsági tagok lemondásának hatályba lépése napjától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés