Előfizetői tartalom

Újabb rossz hír: még egy deal elhalasztva

Portfolio
A Cadbury Schweppes elhalasztja az egyik üzletrészének értékesítését. A 7up és Dr. Pepper márkákat is gyártó divízió értékesítésének elhalasztását a cég azzal indokolta, hogy a hitelpiacon jelenleg tapasztalható magas volatilitás kiszámíthatatlanná teszi a felvásárlók számára, hogy megfelelően kalkulálják felvásárlási ajánlatukat.

A Cadbury Schweppes még márciusban döntött arról, hogy függetleníti az italgyártó divízióját, mivel a menedzsment véleménye szerint ezzel hatékonyabb működés valósítható meg. Az átszervezés keretében a cég úgy döntött, hogy megválik egyes márkáktól, mint például a 7up vagy a Dr. Pepper. Piaci értesülések szerint az eddigi érdeklődés igen élénk volt a márkák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés