Előfizetői tartalom

Felvásárolhatja a Citigroup a Commerzbank-ot

Portfolio
Piaci pletykák szerint a Citigroup a Commerzbank felvásárlására készül, melynek hatására tegnap 7 éve nem látott magasságban 38 euró fölött is járt a Commerzbank részvényeinek árfolyama a német kereskedésben, azonban a negatív nemzetközi befektetpi hangulatnak köszönhetően ma már 1.6%-os csökkenést mutatnak a bankpapírok.

Mint ismeretes még márciusban jelent meg, hogy a Citigroup akvizíciós célpontok után kutat a német piacon. A lehetséges célpontok között több német nagy bank is szóba került az elmúlt időszakban. Ugyanakkor a fentiekkel egy időben Charles Prince a Citi vezérigazgatója, hogy nem kívánnak nagyon nagy nyugat-európai bankot akvirálni. A most felröppent hírek szerint a Citi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés