Előfizetői tartalom

AFP Imaging felvásárolta a Quantitative Radiology-t

Portfolio
Az Egyesült Államokban jegyzett, az orvosi, fogászati és állatorvosi képalkotó eszközök területén több mint 27 év kutatási, termékfejlesztési, gyártási, terjesztési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkező, évi 23 millió dolláros forgalmat bonyolító AFP Imaging Corporation megbízást adott az M&A International Inc. miami székhelyű tagjának, a Landenburg Thalmann-nak (korábban Capitalink), hogy működjön közre az olasz Quantitative Radiology s.r.l. (QR) megvásárlásának lebonyolításában.

A QR az egész világot látja el a fogászatban használatos, világszínvonalú 3D-s, számítógépes tomográfjával (CT). A cég maga fejlesztette ki és szabadalmaztatta képrekonstrukciós algoritmusait és szoftvereit. A QR nemrégiben fejezte be egy egyedi, függőleges 3D-s fogászati szkenner és szoftverének gyártásához szükséges kutatási és fejlesztési munkáit is. A Ladenburg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés