Előfizetői tartalom

CIB Fundamenta együttműködés

Portfolio
A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a CIB Bank Zrt. között létrejött együttműködés keretében a CIB-bankfiókokban is hozzáférhetővé váltak a Fundamenta lakás-takarékpénztári konstrukciói. A két különböző típusú termék - lakástakarék, illetve bankhitel - összekapcsolásával a két hitelintézet egy előtörlesztéssel kombinált türelmi idős, annuitásos törlesztésű hitelkonstrukciót alakított ki, amely mind a költségeit, mind pedig a felhasználhatóságát tekintve a hagyományos bankhiteleknél kedvezőbb kondíciókat kínál.

A CIB-Fundamenta Duett Hitelprogram keretében a bank a lakás-takarékpénztári megtakarítás mellett kínál devizaalapú építési, lakáscélú és szabad felhasználású ingatlanfedezetes hiteleket. A CIB-Fundamenta Duett Hitelprogram természetesen a lakás-takarékpénztári számlán gyűjtött megtakarítások után fizetett közvetlen állami támogatás kiaknázására is lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés