Előfizetői tartalom

Urbán László lesz Spéder Zoltán utóda az OTP-nél

Portfolio
Az OTP mai bejelentése szerint Dr. Spéder Zoltán távozását követően a Bank Stratégiai és Pénzügyi Divíziójának vezetésével - amely magában foglalja a befektetői kapcsolatok irányítását is - 2007. január 15-ei hatállyal a Bank elnök-vezérigazgatója Dr. Urbán Lászlót bízza meg, akit a szükséges engedélyek kézhezvételét követően a divízió élére vezérigazgató-helyettessé nevez ki.

Dr. Urbán László közgazdász, a pénzügyi szektorban 1995-től tevékenykedik. Dolgozott Washingtonban a World Bank munkatársaként, majd az ABN-AMRO tervezési és controlling igazgatójaként. 1998-2000. között a Postabank üzleti vezérigazgató-helyettese, 2000-2005- ig a Citigroup New York globális termékfejlesztésekért felelős vezetője. 2005-től a Magyar Nemzeti Bank igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés