Előfizetői tartalom

Az I. Bankkonferencia résztvevői is támogatják a pénzügyi kultúra fejlesztését

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelet (PSZÁF) által szervezett I. Bankkonferencia résztvevői is támogatják azokat az Oktatási Minisztériumnál tett kezdeményezéseket, amelyek arra irányulnak, hogy a Nemzeti Alaptanterv konkrétan egészüljön ki a pénzügyi kultúra emelését biztosító műveltségi célokkal, ismeretkörökkel - tette közzé a PSZÁF.

Az elmúlt időszakban több szervezet, köztük a PSZÁF, a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Bankszövetség és a Budapesti Értéktőzsde is hangsúlyozta annak a fontosságát, hogy - a fejlett piacgazdaságokhoz hasonlóan - a pénzügyi ismereteket már gyermekkorban, az oktatásban az általános vagy középiskolai tanulmányok során indokolt megszerezni. A konferencia résztvevői a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés