Előfizetői tartalom

Moody’s-felminősítetés az MFB-nek

Portfolio
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő 2006. október 30-án "Aaa"-ra emelte, stabil kilátással a Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság hosszú lejáratú, előresorolt, nem biztosított forintadósságaira szóló kockázati besorolását. Ezzel egyidejűleg "Aa1"-re javította az MFB előresorolt, nem biztosított devizaadósi minősítését is. A nemzetközi hitelminősítő nem változtatott a Bank "A1"-es - jelenleg leminősítési felülvizsgálat alatt álló - hosszú távú deviza-bankbetéti osztályzatán.

A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő két kategóriában is javította a Magyar Fejlesztési Bank minősítését. Az MFB hosszú lejáratú, előresorolt, nem biztosított forintadósságaira az adható legmagasabb "Aaa" osztályzatot léptette életbe, stabil kilátással, a hasonló devizakötelezettségeinek kockázati besorolását pedig "Aa1"-re módosította. A Bank hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés