Előfizetői tartalom

Megtakarításösztönző akciók az OTP Banknál

Portfolio
Az OTP Bank 2006. november 6-tól elengedi a Nyugdíj-előtakarékossági (NYESZ) számlát nyitó ügyfelek számlavezetési díját, továbbá díjmentessé teszi az év végéig a legtöbb OTP befektetési jegy vásárlását. Ugyanettől az időponttól a bank új lakossági forint folyószámlabetét akciót is indít - tájékoztatott Tokodi Gábor üzletág-igazgató.

A legnagyobb magyarországi hitelintézet 2006. április 3-tól bővítette lakossági termékpalettáját a NYESZ konstrukcióval. Az OTP Bank a negyedik nyugdíjpillérben kezelhető megtakarításra széles körű lehetőséget nyújt, hiszen az OTP Alapkezelő által kezelt, forintban denominált alapok befektetési jegyeit, állampapírokat és a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott értékpapírokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés