Előfizetői tartalom

Kedvezményes hitel KKV-k számára az Erstétől

Portfolio
A mai napon az Ertse Bank és a Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) 20 millió euró értékű kihelyezhető refinanszírozási keret megállapodásáról írt alá szerződést. Az Erste Bank a fentieknek köszönhetően ismét meghirdeti a KKV-k számára az UNIO Plusz Beruházási Hitelt, melyet kedvezményes feltételek mellett vehetnek igénybe a vállalkozások.

2003-ban egy ugyanekkora keretösszegű megállapodást írtak alá a felek, az akkori programban 1 éven belül sikerült felhasználni a teljes keretösszeget, melynek kapcsán több mint 150 vállalkozás tudta megvalósítani beruházását kedvezményes feltételek mellett Az első hitelkeretet leginkább gépeszköz- és ingatlanvásárlásra, valamint telephely létesítésre vették igénybe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés