Előfizetői tartalom

Újabb megakibocsátás, izzó lávafolyam a régiós bankszektorban

Portfolio
Újabb stratégiai fontosságú üzletágban szándékozik értékesíteni állami részvénycsomagot Oroszország. Az orosz bankszektorban nyíló befektetési lehetőségekkel szélesednek a fejlődő piacokat és a régiót preferáló befektetők döntési alternatívái. Aki az orosz bankszektor növekedését akarta kiaknázni, annak hamarosan számos lehetősége lehet a Szberbank mellett.

Továbbra is keresi a lehetőséget az orosz állam arra, hogy a lényegében teljesen állami kézben lévő Vnyesztorgbank nyilvános tőzsdei kibocsátásához adottak legyenek a feltételek. A részleges privatizáció révén a társaság közel 50%-os pakettje kerülne magántulajdonba - értesült a Moscow Times. A Vnyesztorgbank a Szberbank után méreteit tekintve a második legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés