Előfizetői tartalom

Újra rekord negyedévet zárt a Raiffeisen International

Portfolio
A Raiffeisen International Bank-Holding AG 2006. első félévében jelentős profit növekedést ért el. A konszolidált eredmény (a kisebbségi részesedések nélkül) az év első hat hónapjában 289,2 millió euró lett, ami 55,6%-os növekedést jelent 2005. első félévéhez képest. A vizsgált időszak alatt az adózás előtti eredmény 421 millió eurót tett ki, míg az adózás utáni eredmény 333,5 millió euró volt. Az egy részvényre jutó nyereség 0,61 euróval 2,03 euróra emelkedett.

2006. június 1-én a Raiffeisen International aláírta az OTP Bank Rt-vel a JSCB Raiffeisenbank Ukraine eladására vonatkozó megállapodást. A tranzakcíó lezárása még folyamatban van, a 650 millió eurós eladási ár még nem szerepel a féléves számokban. A 2005 októberében vásárolt JSPP Bank Aval most először szerepelt a teljes időszakra vonatkozóan a kimutatásban. A teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés