Előfizetői tartalom

Adómentes megtakarítási megoldások a HVB-től

Portfolio
Mivel a szeptemberben életbe lépő kamatadó kapcsán sokan gondolkodnak abban, hogy olyan megoldást találjanak, mellyel a banki kamatoknál magasabb hozamot lehet elérni, ugyanakkor szeretnék elkerülni a kamatadó fizetést is, ezért a HVB bank egy kéthetes "hozamhajrá" keretében meghirdetette a HVB Hozamhajrá Tőkegarantált Alapot, mellyel a befektetők mentesülnek a kamatadó megfizetése alól. Persze azokra is gondoltak, akik más formában szeretnék megtakarításaikat tartani.

Mit ajánl a HVB?. Egy új helyzetre releváns és érthető megoldást kíván nyújtani a HVB Bank a lakosság számára. Fontos tényező, hogy az új törvény az ügyfeleket mindenféleképpen arra sarkalja, hogy hosszabb távon gondolkodjanak. Ez persze nehéz, hiszen a magyar lakosság megtakarítási szokásai rövid távúak, nem szeretnek hosszabb távra befektetni, melyet az is alátámaszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés