Előfizetői tartalom

Adóhatékony befektetési forma közép és hosszú távra

Portfolio
A hazai jelzáloglevél piac vezető szereplője, az OTP Jelzálogbank Zrt. és a forgalmazó OTP Bank Nyrt. tovább szélesíti a lakossági ügyfelek részére kínált termékpalettáját. A 2004 februárja óta tartó, nagy sikerű lakossági jelzáloglevél-kibocsátási program keretében most forgalomba hozott jelzáloglevelek futamideje 2, 3, 5 és 10 év; az értékpapírok futamidőtől függetlenül egy kamatperiódusúak, azaz lejáratkor egy összegben kapja meg a befektető a tőkét és a kamatot is.

Az új termék mindazoknak optimális megoldást kínál, akik közép vagy hosszabb távra keresnek mérsékelt kockázatú, fix kamatozású befektetési lehetőséget úgy, hogy a jelenlegi 0 százalékos kamatadó lehetőségét is megtartsák. Az újonnan kibocsátott jelzáloglevelek egyesítik magukban az állampapírok likviditását, hiszen tőzsdén forgalmazhatóak, és a vállalati kötvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés