Előfizetői tartalom

300%-kal a terv felett: sikeresek az AmEx-OTP kártyák

Portfolio
Pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be az A38 hajón az OTP az American Express-szel, a világ legnagyobb pénzügyi szolgáltatójával kötött stratégiai együttműködését, melynek keretében a hazai pénzintézet az American Express Gold és az American Express Blue kártyákat bocsátotta ki. Mint az az OTP mai, az egy éves évforduló alkalmából rendezett sajtótájékoztatóján kiderült, sikerek minden várakozást felülmúltak, több mint százezer AmEx kártya talált gazdára hazánk legnagyobb pénzintézetén keresztül. A nagyszámú AmEx kártyából a meghívásos alapon kiosztott Gold kártyák száma ezres nagyságrendet ért el.

A várakozásokat a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint mintegy 300%-kal meghaladó nagyságú kibocsátás nem kis mértékben köszönhető annak, hogy a két stratégiai partner elengedte az éves kártyadíjat az új szerződőknek, mely akciót a mai naptól újabb egy évre meghosszabbítottak az új szerződők számára. A másik fontos tényező az AmEx kártyák egyedülálló dizájnja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés