Előfizetői tartalom

Befektetők és brókerek: mindenki BUX határidőben pörög!

Portfolio
A volatilisan mozgó részvényárfolyamok, a hónap elején látott történelmi csúcs, majd a hirtelen hanyatlás alaposan megmozgatta a befektetőket a Budapesti Értéktőzsdén. Nem állunk messze az igazságtól, ha soha nem látott érdeklődésről beszélünk májusban a határidős részvénypiacon. Főleg a BUX kontraktusok vonzották az ügyfeleket, ez pedig a brókercégek közül a Buda-Cash malmára hajtotta a vizet.

A BÉT derivatív piacán a BUX- valamint az egyedi részvény kontraktusokra vonatkozó aggregált duplikált forgalom 774 milliárd Ft-ot tett ki májusban, amely több mint két és félszerese az egy évvel korábbi adatnak. Miközben a tavalyi esztendőben május az egyik leggyengébb hónapnak számított, idén eddig magasan a legjobb a janár-májusi periódust tekintve.Az aktivitás a BUX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés