Előfizetői tartalom

Szárnyal az e-banking az Ersténél

Portfolio
Jelentősen bővült az elektronikus formában adott megbízások száma az idei év márciusában az Erste Bank Hungary Rt.-nél: TeleBankon keresztül másfélszer, NetBankon keresztül háromszor több eseti megbízást indítottak az ügyfelek, mint az előző év azonos időszakában. Ezzel párhuzamosan a papír alapú megbízások száma 4 százalékkal csökkent. Az elektronikus csatornákat igénybe vevő ügyfelek száma 2006 első negyedévében meghaladta 470 ezret. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Erste árazása folyamatosan az elektronikus csatornák felé tolja az ügyfeleket.

Tátrai Bernadett, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a pénzintézet már korábban célul tűzte ki, hogy minden olyan tranzakciót, ahol nincs kifejezetten szükség a személyes ügyintézésre (például a számlamúlt megtekintése, egyenleg lekérdezése és az eseti forint átutalás), elektronikus útra terelnek. Ezeket a szolgáltatásokat elektronikus úton a pénzintézet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés