Előfizetői tartalom

Fidelity-vel, Templetonnal jön a Skandia

Portfolio
Belépett a magyar piacra a stockholmi székhelyű Skandia Csoport, a terjeszkedés a német leány határokon átnyúló tranzakciója keretében valósul meg. Az alapvetően a unit-linked (befektetésekkel összekapcsolt életbiztosítások) termékekre fókuszáló pénzintézet olyan partnereket hoz be a magyar piacra- mint a Fidelity International, a Franklin Templeton és a Pioneer.

A biztosító termékeinek forgalmazása kizárólag független tanácsadókon keresztül történik. Ercsey Szabolcs igazgató elmondása szerint a Skandia erőssége, hogy 22 befektetési cég 60 befektetési alapját kínálja ügyfelei számára. A másik lényeges előny, hogy a társaság olyan hozamgaranciát tud kínálni, amely biztosítja az ügyfél számára a futamidő alatti legmagasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés