Előfizetői tartalom

12.9 milliárdos projektfinanszírozás az OTP Banknál

Portfolio
Az MVM Zrt. száz százalékos tulajdonában lévő MVM Észak-Buda Projekt Kft. tegnap 12,9 milliárd forint összegű projektfinanszírozási hitelkeret-szerződést írt alá az OTP Bankkal. A legnagyobb hazai hitelintézet főszervezőként, ügynökként és számlavezető bankként vesz részt az ügyletben . A finanszírozás során az OTP Bank beruházási hitelkeretet, ÁFA hitelkeretet, valamint működőtőke hitelkeretet bocsát az MVM Észak-Buda Projekt Kft. rendelkezésére.

Az MVM Észak-Buda Projekt Kft. a 15,4 milliárd forint becsült összegű fejlesztés során egy bruttó 49,9 MWe villamos összteljesítményű, gázturbinákból és hőhasznosító kazánokból, valamint ezek működéséhez szükséges segédrendszerekből felépülő fűtőmű építését és üzemeltetését valósítja meg. Az észak-budai és óbudai régió fűtőműveit tulajdonoló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés