Előfizetői tartalom

20% feletti profitbővülést tervez az Erste

Portfolio
Legsikeresebb évét zárta az Erste Bank- jelentette ki Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató a bank mai közgyűlésén. A sikeres folyamatok folytatódtak az első negyedévben is. A bank az idei év végére, a jövő év elejére eléri az optimális fiókhálózatot, emellett tovább folyik a Posta infrastruktúrájának a felhasználása, a cél az értékesítés felfuttatása. A társaság holnap tartja közgyűlését.

Az Erste Bank csoport MSZSZ szerinti mérlegfőösszege 1452.9 milliárd forint volt 2005 év végén, adózás előtti eredménye 24.8 milliárd forintra bővült. A bank összességében növelte részesedését a lakossági piacon. Lakossági hitelek területén 8%-ról 9.1%-ra nőtt a piaci részesedés. Kisbenedek Péter szerint az eredménytervek felülteljesítése annak köszönhető, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés