Előfizetői tartalom

Brókerrangsor: új szereplő a legjobbak között

Portfolio
Visszatért az őszi gondtalan élet a pesti parkettre, legalábbis ezt gondolhatták márciusban a forgalom alakulásával párhuzamosan nyereségüket jelentősen növelő brókercégek. Az üzletkötőknek újra pöröghettek az ujjaik a munkától, a határidős brókerek számára rég nem látott idők talán meg-megkopott emlékképeit idézhette fel az aktivitás. A brókercégek sorrendjében ezúttal a meglepetést nem a lista elején állók okozták.

A BÉT derivatív piacán a BUX- valamint az egyedi részvény kontraktusokra vonatkozó aggregált duplikált forgalom 596 milliárd Ft-ot tett ki márciusban, amely több mint 30%-os növekedést jelent az egy évvel korábbi adathoz képest. A vételi kedv a változatlanul erőteljesen teljesítő fejlődő piacokra vezethető vissza, az orosz részvények vonzerejével együtt jól teljesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés