Előfizetői tartalom

20% feletti eredménybővülést tervez a Raiffeisen Bank

Portfolio
Dübörög a bankszektor Magyarországon és a régióban jelentette ki Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója a pénzintézet mai sajtótájékoztatóján. A dinamizmust a vezérigazgató a konjunkturális helyzetnek tudja be, azonban kiemeli, hogy a régió dinamikájának az élvonalában foglal helyet a Raiffeisen International. A csoport számára az év valódi sikertörténet volt, amelyet jelez a részvény szárnyalása is.

A Raiffeisen Bank Magyarországon 22%-kal 18.4 milliárd forintra növelte 2005. évi eredményét (konszolidált, IFRS). A tavalyi év a dinamizmus és a jelentős eredménynövekedés jegyében telt el. A nettó kamatbevétel 10%-kal 44.98 milliárd forintra bővült., miközben a nettó jutalékbevétel 36%-kal 13.2 milliárd forintra nőtt. A bevételek 16, a céltartalék és adózás előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés