Előfizetői tartalom

Csekkmentes életet kínál az OTP

Portfolio
További lendületet adhat a szolgáltatói díjak csekkmentes kiegyenlítésére az OTP Bank április 3-ától induló akciója. Azok a magánszemélyek, akik eddig nem rendelkeztek számlával, ám azt megnyitják, egyben szerződnek bármely szolgáltatás díjának (pl.: vízdíj, villanyszámla, újság-előfizetés) kiegyenlítésére a számlájukról, kedvezményt kapnak a legnagyobb hazai hitelintézettől.

Három hónapon keresztül nem kell megfizetniük a számlavezetési díjat és ingyenesen állítja be az OTP Bank a számlához kapcsolódó A-hitelkeretet, amelynek mértéke elérheti a számlára utalt rendszeres jövedelem háromszorosát is. A szolgáltatói díjak számláról történő kiegyenlítése megtakarítást jelent a szolgáltatók számára, hiszen a sárga, úgynevezett OCR-csekk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés