Előfizetői tartalom

Credit Suisse: nézz szét a régió bankszektorában

Portfolio
51 eurós célárfolyam mellett semleges minősítéssel tért vissza az Erste Bank részvényeinek elemzésére a Credit Suisse, a hasonló minősítéssel ellátott Bank Austria vonatkozásában 112 euróra nőtt a célár. A rövid távú eredménynövekedési kilátásokat illetően a Credit Suisse optimista az osztrák bankszektorban. Ivan Vatchkov, CFA a BA-CA papírjaival szemben az Erste részvények preferálását javasolja a befektetőknek.

Az Erste esetében az elemző "sum-of the parts" módszerrel határozta meg új, megnövelt célárfolyamát, aki a román terjeszkedéssel kapcsolatos kockázatok miatt egyelőre indokoltnak tartja az óvatosságot, középtávon azonban jelentősebb teret lát az árfolyam emelkedése előtt. Az Erste részvényei elsődlegesen a fundamentálisan attraktív értékelési szintek alapján lehetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés