Előfizetői tartalom

Mennyiért és hol tudsz részvényt venni a régióban?

Portfolio
Tavalyi felmérésünket megismételve idén is összehasonlítottuk, hogy mely brókercégeken keresztül, milyen kötésdíjak mellett érhetők el a régió piacai. Az egy évvel ezlőttihez képest idén már több brókercégen keresztül juthatunk hozzá a bolgár, az orosz, a román és a török piacok értékpapírjaihoz, s a díjak is kedvezően változtak a legtöbb szolgáltatónál. Nem árt azonban azt is tudni, hogy milyen extra kockázatokkal bírnak a külföldi piacok a hazai szereplők számára.

Csökkenő díjak. Idén a legjobban elérhető régiós piac a lengyel, melyet cégen keresztül érhetnek el a befektetők. A brókercégek kötési díjai nagyjából megegyeznek. A Concorde és az Erste kötésdíjai mutatnak csökkenést, míg a Buda-Cash nem változtatott tavalyi díjain. Két új szereplő közül egyelőre csak az Equilornál érhetők el a szolgáltatások, a Cashline még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés