Előfizetői tartalom

Sikeres volt az MKB Bank első Tőkepiaci Fóruma

Portfolio
Hagyományt kíván teremteni az MKB Bank Rt. a csütörtökön első alkalommal megrendezett egész napos Tőkepiaci Fórummal, amelynek sikerét jelzi a nagyvállalati pénzügyi vezetők, az intézményi befektetők-befektetési alapok és biztosítók, a nyugdíjpénztárak, a kötvénykibocsátók, valamint a szakmai szervezetek képviseletében megjelent szakemberek nagy száma. A Fórum nemzetközinek is nevezhető, mert Angliából, Bulgáriából, Horvátországból, Luxemburgból és Németországból is érkeztek szakemberek.

A pénzintézet Kassák Lajos utcai modern irodaépületében sorra került sikeres esemény megnyitójában Erdei Tamás elnök-vezérigazgató hangsúlyozta a Tőkepiaci Fórum megtartásának időszerűségét. Kifejtette, hogy gazdasági fellendülésre váró világunkban egyre jobban előtérbe kerül a tőkejövedelmek maximalizálásának igénye és - a kockázatok csökkentésére irányuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés