Előfizetői tartalom

Ki a legjobb elemző?

Portfolio
Az első helyre sorolta az AQ Research független kutatáselemző cég az Erste Bank Csoport elemzői csapatát Ausztriában és Közép-Európában. A londoni cég által nemrég megjelentett "Ausztria és Közép-Európa, Elemzői Évkönyv 2006" című kiadványban 38 elemzői ház összesen 158 céggel kapcsolatos befektetési ajánlásai (vásárlás, tartás, eladás) kerültek nagyító alá - áll az Erste Bank közleményében.

Az AQ Research felmérése idén első alkalommal Ausztriát és négy közép-európai piacot is érintett, mivel egyre többen érdeklődnek Közép-Európa, mint befektetési és növekedési lehetőségekkel kecsegtető régió iránt. A felmérés alapján az Erste Bank Csoport 21 fős részvényelemzői csapata foglalhatja el a dobogó legfelső fokát az Ausztriára, Csehországra és Horvátországra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés