Előfizetői tartalom

Átalakulóban a brókercégek pozíciója?

Portfolio
Az elmúlt három hónapban mintha beállt volna egy erőteljes szintre a forgalom a Budapesti Értéktőzsdén. A prompt megbízásokkal szemben némi teret veszített a kevésbé likvid határidős piac, a brókereket azonban mindez aligha zavarta különösebben: a forgalom ugrásszerű növekedése lassult, a dinamika azonban így is jelentős maradt. A brókercégek sorrendjében ismét több változást lehetett tapasztalni: az igazi meglepetést a tovább előre törő Equitas okozta!

A BÉT derivatív piacán a BUX- valamint az egyedi részvény kontraktusokra vonatkozó aggregált duplikált forgalom 477 milliárd Ft-ot tett ki februárban, amely mintegy 18%-os növekedést jelent az egy évvel korábbi adathoz képest. A hónap közepén publikált gyorsjelentések előtt a spekulatív várakozások, az utóbbi hetekben pedig az elemzői kommentárok fűtötték a vételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés