Előfizetői tartalom

Árfolyamgarantált devizahitel az OTP Banktól - Hogy ne rettegj

Portfolio
Árfolyamgarantált, CHF lakás és jelzálog-fedezetű hitelt kínál a mai naptól az OTP Bank- jelentette be Lantos Csaba, a pénzintézet vezérigazgató helyettese. Egy 5 millió forintos lakáshitelnél húszezerbe kerül a biztonság. Az OTP Csoport lakáshitel állománya 2005 végén 1055 milliárd forintra rúgott, amely 46%-os piaci részesedést jelentett számára.

Az árfolyam-garancia a legalább 10 éves futamidejű CHF hitelekre szól. Aki az árfolyamgarantált terméket választja, az 166 forintos CHF árfolyam felett nem követi le a bank a forint gyengülését. Az árfolyam-garancia 2008. januárjáig érvényes. Lantos Csaba hangsúlyozta, ennek azért van időszerűsége, mivel van kockázata annak, hogy a forint árfolyama gyengül. A választások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés