Előfizetői tartalom

Új vezért kap a K&H Bank

Portfolio
Marko Voljc követi John Hollows-t, a K&H Bank vezérigazgatói pozíciójában. Az új szakember pozícióját a bank április 26-i közgyűlése után foglalhatja el. Voljc jelenleg a közép-európai üzletág ügyvezető igazgatója a KBC brüsszeli központjában. A délszláv szakember tölti be május elsejétől a teljes magyar KBC tevékenység vezérigazgató posztját is.

John Hollows jelenlegi vezérigazgató Brüsszelben folytatja pályafutását a közép-európai régió banki ügyvezető igazgatóként. A szakember a május elsejével hatályba lépő új KBC struktúrával egy időben foglalja el új posztját. Mint ismeretes John Hollows Rejtő E. Tibort követte a K&H Bank élén. Marko Voljs a ljubljanai és a belgrádi egyetemeken szerzett közgazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés