Előfizetői tartalom

FHB stratégia részletek: Mi várható 2010-ben?

Portfolio
Közzétette az FHB 2006-2010 közötti stratégiájának prezentációját. A jelzálogbank stratégiájának főbb pontjai között találhatjuk a a hazai jelzálogpiac teljes vertikumára történő nyitást a professzionálisjelzálogbanki háttérre építve, az egytermékes struktúrából diverzifikált jelzálog- és ingatlanpiaci termék portfolio kiépítését a hosszútávú kiegyensúlyozott növekedést, a hatékony üzleti model és a részvényesi érték jelentős növelését.

Bejelentés. Az FHB prenzetációja szerint a bank megkívánja tartani a piaci átlagot meghaladó - de legalább 20% feletti - ROE mutatót. A célok között között szerepel, hogy a stratégiai időhorizont végére (2010) a lakáshitel-piacnövekményéből a saját hitelezés alapján számított 12% feletti piaci részesedés szerezzen meg. A bank a stratégiájának részeként szerepel tevékenységének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés