Előfizetői tartalom

Jelzáloghitelek a Raiffeisentől már jövedelemvizsgálat nélkül

Portfolio
2006. február 1-től tisztán fedezet alapon, jövedelemigazolás nélkül igényelhetők euró és svájci frank alapú hitelek a Raiffeisen Banknál. A hitelhez a fedezetként szolgáló ingatlanra vonatkozó értékbecslést, a tulajdoni lapot és lakás cél esetén az adásvételi szerződést kell beszereznie a hiteligénylőnek. A hitelelbírálási idő rendkívül rövid, akár 10 nap alatt is hitelhez lehet így jutni.

Ezek a fedezet alapú hitelek azon ügyfelek számára nyújtanak megoldást, akik jövedelmükről nem tudnak vagy nem akarnak igazolást felmutatni, illetve azon külföldi állampolgároknak, akik Magyarországon kívánnak - hitel segítségével - ingatlant vásárolni. A kölcsön összege Raiffeisen Lakásvásárlási Kölcsön esetén minimum 1.000.000 Ft, Raiffeisen Klasszikus Jelzáloghitel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés