Előfizetői tartalom

Beszáll a vegyes megtakarítási konstrukciók piacára az MKB is

Portfolio
Új, a befektetési alapok és a lekötött betétek előnyeit ötvöző befektetési termékkel, az MKB Alapos Megtakarítással lép piacra az MKB Bank. Az MKB Alapos Megtakarítás befektetési alappal kombinált betét: ennek lényege, hogy az ügyfél megtakarítását 50-50 százalékos arányban helyezi el legalább egy éves időtartamra egy egyszerű, három hónapos ismétlődő lekötésű lakossági betétben és az MKB Alapok Alapja befektetési alapban.

Ami a feltételeket illeti: az MKB Alapos Megtakarítás hosszabb távú, legalább egy éves befektetés, amelynek honorálására az MKB Bank a betéti részre, az első három hónapos periódusra a megszokottnál lényegesen magasabb - 5 millió Ft feletti betét elhelyezése esetén jelenleg 10,1 százalékos (EBKM: 10,24%) - kamatot kínál. Az első három hónap lejártát követően a betéti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés