Előfizetői tartalom

Gazdagodj okosan! Hol érdemes külföldi részvényt venni?

Portfolio
Az eddigi évek hagyományát folytatva a portfolio.hu idén is - immár ötödik alkalommal - elvégezte a hazai brókerházak külföldi részvények vásárlására vonatkozó díjainak összesítését. Jelenleg tíz cégnél folytathatunk külföldi tőzsdén bejegyzett értékpapírokkal kereskedelmet, melyek közül mindössze négy változtatott kondícióin előző felmérésünk óta.

A külföldi részvények kereskedelmének kondíciói. Az összesítésből látható, hogy legutóbbi felmérésünk (2004 szeptember) óta csak minimális módosítások történtek a díjstruktúrában, a 4 változtatás közül azonban 3 esetben díjtétel növelés történt. A 2003-ig tartó jelentős díjcsökkentések korszaka tehát úgy tűnik 2004-ben végleg véget ért, az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés