Előfizetői tartalom

Vezérváltás a magyar HVB élén - Ki lehet Matthias Kunsch utóda? (2)

Portfolio
Az idei év sem lesz eseménytelen a bankvezetői piacon, ugyanis 2006-ban várhatóan nyugdíjba vonul a HVB Bank vezérigazgatója, Matthias Kunsch. A lehetséges utódokról már a tavalyi évben elkezdődött a spekuláció, több magyar bankár neve is szóba került. Információink szerint a bank vezetését - okulva az eddigi magyarországi tapasztalatokból - a tulajdonos magyar vezérigazgatóra kívánta bízni, amelyet nem változtatott meg a HVB-Unicredit egyesülés sem. Információink szerint idén nyugdíjba vonul a bank egyik vezérigazgató-helyettese, Doffek Ágnes is.

Bár a megatranzakció nem érintette közvetlenül a magyar bankot, aktualizálta a magyar HVB-t sikeresen vezető Matthias Kunsch nyugdíjba vonulását. Kunsch tavaly kapta meg a Magyar Köztársaság Érdemrend tiszti keresztjét. A lehetséges utódok között több név is elhangzott az utóbbi hetekben, információink szerint meg van az esélye, hogy a HVB vezérigazgatói posztját Karvalits...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés