Előfizetői tartalom

Ismét egy nagy halra fáj az OTP foga - Irány Ukrajna? (4- az árazásról)

Portfolio
Az OTP Bank előzetes, nem kötelező érvényű ajánlatot nyújtott be a kijevi székhelyű Ukrsotsbank többségi részesedésének megvásárlására. Az ajánlat benyújtására a legnagyobb magyarországi pénzintézet azon korábbi deklarációjával összhangban került sor, amelyben Ukrajnát az akvizíciós célországok egyikeként jelölte meg- jelentette be ma az OTP Bank.

Új célpont született. Az Ukrsotsbank tervezett megvásárlásával az OTP Bank tovább erősítheti regionális pozícióját és újabb lépést tehet abba az irányba, hogy a közép-kelet-európai térség domináns bankpiaci szereplőjévé váljon. A mérlegfőösszeg alapján mért 5,2%-os piaci részesedéssel rendelkező Ukrsotsbank Ukrajna negyedik legnagyobb pénzintézete, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés