Előfizetői tartalom

Új betéti kamatakció és alacsonyabb lakáshitel kamatok az OTP Banknál

Portfolio
Sikeres volt az OTP Bank novemberben indított betétakciója. "Ügyfelei már az akció első két hetében több, mint ötvenmilliárd forintot helyeztek el a kedvező kamatozású konstrukcióban és a megelőző kamatakciókat meghaladó arányban hoztak korábban máshol tartott megtakarításokat az OTP Bankhoz - tájékoztatott Spéder Zoltán, az OTP Bank alelnöke.

Spéder Zoltán elmondta, hogy az OTP Bank Eszköz-Forrás Bizottsága a betéti kamatakció kedvező tapasztalatait, a piaci versenyhelyzetet és lakossági megtakarítások év vége felé várható növekedését mérlegelve új betéti kamatakció indításáról döntött. Így a jelenlegi akció december eleji lezárása után, december 5-től a Bank ismét megemelt kamatot fizet azoknak az ügyfeleknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés