Előfizetői tartalom

Toronyházba tart a bank...

Portfolio
Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Alap megvásárolta az Árpád híd pesti hídfőjénél épülő Europe Tower irodaházat. A 17 szintes épület 2006. májusától várhatóan az Erste Bank Hungary Rt. és leányvállalatainak székháza lesz. Az építtető az IMMOEAST Immobilien Anlagen AG 100%-os tulajdonában lévő Gordon Invest Kft. és az Erste csoport vezetői az erről szóló szerződést a napokban írták alá ünnepélyes keretek között Budapesten. A bérbeadási és adásvételi tranzakció a CPB Hungária Kft. közvetítésével jött létre. A vételárat a felek üzleti titokként kezelik.

Kisbenedek Péter, az Erste Bank Hungary Rt. elnök-vezérigazgatója a szerződés aláírását követően kijelentette: az Erste-csoport dinamikusan növekszik Magyarországon, mérlegfőösszege alapján jelenleg az ötödik, lakossági ügyfélszám alapján pedig a második legnagyobb pénzintézetnek számít. A csoport jelenleg mintegy 3 ezer főt foglalkoztat, ebből 1800 fő a fővárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés